Følg Historiske Rejser
mail@historiskerejser.dk +45 20 93 17 14

logo-klipUnikke historiske rejseoplevelser

Historiske Rejser har som mål at levere unikke rejseoplevelser til alle, der vil opleve verden i et historisk perspektiv. Vi arrangerer pakkerejser på en række af de områder, hvor vi er specialister og så skræddersyr vi grupperejser til grupper i alle størrelser, der ønsker deres helt egen rejse med netop den historiske vinkel I ønsker.

Vi tager dig til historiens vigtigste steder

Når man læser bøger om historie, er det sådan at historien altid udspiller sig fysiske steder; ved Waterloo, ved Dybbøl, i Kanslergade, ved Brandenburger Tor, ved floden Rubicon og så fremdeles. Historien giver stederne deres tiltrækningskraft, foruden ville de blot være; nogle tilfældige høje, en gade, en smuk port eller en flod. Men med historien som følgesvend bliver stederne milepæle for vores forståelse af vores kulturelle fortid.

De nævnte steder var blot eksempler på hvordan steder aktiverer et sæt af rejser tilbage i tiden. Med Historiske Rejser dykker vi ned i steder som disse og foretager de dobbelte rejser, hvor vi både fysisk og abstrakt tager på rejse. Vi klæder i fællesskab og med Historiske Rejser som garant de fysiske steder på i udforskningen af historien.

Skræddersyede rejser – helt efter dit behov

Alle er velkommen hos Historiske Rejser, vi arrangerer både grupperejser og individuelle rejser. Grupperejserne kan specialdesignes, hvor vi kan justere indholdet af såvel faglige såvel som sociale parametre efter jeres ønsker. De individuelle rejser vil tematisere historien med et indhold, der bryder rammerne for de mere almene turistrejser, men som insisterer på at vi stadig godt kan hygge os, og have det godt samtidig med at vi har et meget seriøst dagsprogram.

Bestil rejsen her på historiskerejser.dk

På historiskerejser.dk kan rejser bestilles, foredrag bookes og rejsebøger købes. Og så kan du læse løs i arkivet med mere end 500 historiske artikler, som vi selv har skrevet. Og vi har været alle de steder vi skriver om – lige dér, hvor historien har sat sine spor.

Historien bag om Historiske Rejser

Vi har også selv en god historie bag os. Det er passionen og den livslange interesse for historie hos grundlægger Anders Bager Eriksen, der er kernen i Historiske Rejser. Dette kombineret med en erfaring fra rejsebranchen, der går langt tilbage i 2 generationer, skaber rammerne om de unikke historiske oplevelser vi tilbyder dig som rejsende. Læs mere om historien bag Historiske Rejser her.

Medlem af Rejsegarantifonden – din sikkerhed

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (medlem nr.: 2592), så du kan helt tryg booke din rejse hos Historiske Rejser. Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der siden 1979 har ydet rejsekunder bistand, hvis en rejseudbyder er gået konkurs. Fonden finansierer og betjener samtidig et rejseankenævn.

Generelle Rejsebetingelser på Busrejser

Læs om de generelle Rejsebetingelser der gælder i forbindelse med Busrejser hos Historiske Rejser. Andre betingelser kan være gældende, når rejsen er lavet i samarbejde med andre operatører. I så tilfælde spørg!

Generelle Betingelser – Busrejser

Generelle Betingelser – Flyrejser 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi lægger vægt på dialogen i alle faser af rejsens planlægning og afvikling, så for os, er det helt naturligt at være i tæt kontakt med kunder og kommende kunder.

Historiske Rejser ApS
v. Anders Bager Eriksen

mail@historiskerejser.dk
Tlf.: 20 93 17 14

Byvænget 1
Kirkeby
5771 Stenstrup

CVR: 36719079
Medlem af Rejsegarantifonden: 2592