Følg Historiske Rejser
mail@historiskerejser.dk +45 20 93 17 14

Rejs med mig i små grupper og lad os nørde sammen!

Går du og drømmer om at lave en meget specialiseret rejse til et område i Europa med nogle få udvalgte? I så tilfælde er jeg meget interesseret. Jeg kigger hellere end gerne på dit/jeres ønsker.

En sådan rejseform er dikteret af at gå i dybden i stedet for i bredden. Jeg vil forberede mig på, hvad det er vi skal ud at se, og i samråd med jer udvælge hvilke museer, byer, udstillinger, restaurationer og hoteller vi ønsker.

Jeg udarbejder en skriftlig pjece om rejsen forlods. Prisen afgøres af antal af deltagere, transportform og overnatningsniveau.

Det mest oplagte er at rejsens primære tema er historisk, idet at i dermed får mest udbytte af min faglige erfaring. Her er muligheden for at tale om samfund, historie, geografi, rejser og livet i en god blanding fra morgen til aften sammen med mig.

Jeg tager mig af det såvel logistiske som af at fortælle om hvad vi oplever og skal nok også anvise vejen til det gode værtshus eller den flot beliggende restauration om aftenen.

I kommer naturligvis med ideen, men jeg foreslår eksempelvis en specialrejse i bil, hvor man besøger en stribe byer på grænsen mellem det gamle Øst og Vesttyskland, hvor vi følger dødszonen i landdistrikterne Østersøen over Harzen til Fuldagabet og ind i byer som Leipzig og Dresden, der begge spillede en rolle i murens fald. Her besøger vi museer og andet godt, vi har omvendt også fleksibiliteten til at dvæle lidt længere ved steder vi pludselig opdager er interessante, hvis vi skulle få lyst dertil.

Prøv at kontakt mig og lad os sammen blive nysgerrige!