Følg Historiske Rejser
mail@historiskerejser.dk +45 20 93 17 14

Berlin – en kulturrejse.
En historisk Berlin guide og rejsebog

Hvis du savner en guidebog om Berlin, der går spadestikket dybere og klæder den rejsende på med historisk og kulturel viden både før, under og efter rejsen.

Bogen er bygget op med et indledende afsnit, der over mange sider fortæller om Berlins bredt facetterede historie. Den fører læseren helt tilbage til Middelalderens grundlæggelse, men intensiverer sin fortælling jo nærmere man når nutiden. I Berlin er historien allestedsnærværende og refererer til Frederik den Stores Preussen, industrialiseringen, kejserrigets tyske samling, verdenskrigene, de brølende 20´ere i weimarårene, nazismen, kommunismen, berlinmuren og dennes fald.

Bogen fortæller indgående om en meget bred vifte af seværdigheder ud fra en historisk vinkel i den tyske hovedstad. Det mærkes tydeligt at forfatteren har boet i byen og formidlet dens historie igennem mange år.

LÆS OM BERLINS SEVÆRDIGHEDER

LÆS OM BERLINS HISTORIE 

LÆS OM BERLIN

Det får du

En softcover bog i A5-format med en mange illustrationer og billeder i et læsevenligt format til at have  med under rejsen. Bogen leveres enten med post eller personligt af forfatteren.

 

Om bogens  tilblivelse

Bogen er blevet skrevet før, under og i forlængelse af utallige rejser til Berlin siden 2001.

Om forfatteren

Anders har en uddannelse som cand.mag i historie, hvor specialet omhandlede forholdet mellem historie og arkitektur i Berlin i det 20.årh. Han har boet i Berlin og endvidere fungeret som rejseleder i byen utallige gange siden 2001.


En dybdegående rejseguide til det historiske Berlins seværdigheder

Berlins historie fungerer som en af de vigtigste seismografer for de rystelser, der har præget Europas historie i et 20.århundrede, der af den kendte britiske historiker Eric Hobsbawm blev kaldt Ekstremernes Århundrede. Historie forekommer om noget som en relevant nøgle til den mangefacetterede by. Denne bog kan om noget lukke nøglen op til denne verden under en rejse.

Bogen kan læses før, under og efter rejsen og kan virke i sammenhæng med læsning på hjemmesiden www.historiskerejser.dk, hvor artiklerne oftest er endnu mere uddybet. Den leverer næsten 400 siders baggrundsviden, forslag til ture, historisk gennemgang og kan også bare læses i ro og mag som appetitvækker til en rejse.

Seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Kaiser Wilhelm-Gedächtniskirche er kendt af de fleste, denne går i dybden med disse men også med steder som Notaufnahmelager Marienfelde, Gedenkstätte Plötzensee, Geschichtsmeile Wilhelmstrasse og børnejernbanen i Wuhlheide. Glæd dig til at blive klogere!

Bestilling og levering

Bogen bestilles ved at brugen bestillingsformularen nedenfor eller ved at ringe til mig på tlf 20 93 17 14. Efterfølgende vil bogen blive leveret enten med posten eller af mig personligt.

berlin_bog_thumb


 

Den historiske Berlin guide kan blive din – bestil bogen lige her 

berlin_bog_thumb

Pris: Kun 400 kr.

Bestilling af Berlin guiden

 

Sikkerhedsspørgsmål

Betaling og levering

Betaling foregår efter aftale, oftest efter levering. Bankoverførsel eller kontant.

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte mig på telefon 20 93 17 14, hvis du har spørgsmål til indholdet af bogen, bestilling, levering eller andet på siden her. Du kan også sende mig dine spørgsmål i en mail – bare skriv til bagereriksen@yahoo.dk.

Anders Bager Eriksen
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk


Flere rejseguides til historiske steder og seværdigheder i Europa


Foredragsholder

Jeg kan bookes til foredrag om Berlin. Mine foredrag vil typisk indeholde mange billeder af historisk karakter og være af 1-2 timers varighed. Ofte med en pause undervejs. Foredraget kan fungere som et selvstændigt historisk foredrag eller som optakt til en rejse til Berlin. Forskellige vinkler kan ønskes.

Rejsekonsulent

Jeg kan fungere som rejsekonsulent for dig eller din gruppe. Til denne service får du/I et specialiseret og udførligt forslag til en rejse. Jeg fungerer som rejsekonsulent for alt fra mindre grupper af privatpersoner til større grupper som fx foreninger eller gymnasieklasser. Ring eller send en e-mail for nærmere informationer.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mine rejsebøger, foredrag eller kompetencer som rejsekonsulent, så skriv eller ring til mig.

Anders Bager Eriksen
Rejseleder, foredragsholder m.m.
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk