Følg Historiske Rejser
mail@historiskerejser.dk +45 20 93 17 14

Toscana – Renæssancebyer og sværmende natur.
En historisk rejsebog om Toscanas seværdigheder.

Toscana er et overflødighedshorn af renæssancekultur, charmerende pittoreske byer og overdådig og betagende natur. Savner du en dybdegående tilgang til denne perle på jord, så er denne velskrevne bog glimrende til at bibringe kulturel viden før, under og efter rejsen.

Bogen er bygget op med et indledende afsnit om Toscanas historie, med særafsnit til såvel Pisa samt Firenzes historie. Derefter følger en stribe af seværdighedsbeskrivelser, samt forslag til hvordan man kunne gribe udflugter an i regionen.

Forfatteren har nære relationer til Toscana, hvor han har opholdt sig en del tid udover i sit virke som rejseleder. Derfor kender han mange andre afkroge end de store hovedstrømme.

UDSOLGT – KAN ERHVERVES SOM PDF

Det får du

En softcover bog i A5-format med en mange illustrationer og billeder i et læsevenligt format til at have  med under rejsen. Bogen leveres enten med post eller personligt af forfatteren.

Om bogens  tilblivelse

Bogen er blevet skrevet før, under og i forlængelse af utallige rejser til Toscana siden 2008.

Om forfatteren

Anders har en uddannelse som cand.mag i historie og religiom. Derudover behersker han italiensk, så han kan begå sig. Han har formidlet områdets historie som rejseleder utallige gange siden 2008.


En dybdegående rejseguide til det historiske Toscanas seværdigheder

Toscana kan opleves som en perfekt sammensmeltning af kultur og natur, når de betydningsfulde byer med deres palæer og kirker finder deres perfekte plads i et svimlende landskab. Mere konkret er Toscana arnestedet for den italienske renæssance, men også et område hvis enorme betydning for det etruskiske, romerske, de frie bystater og for det moderne samlede Italien har mange referencer.

Denne bog forsøger ikke at fortælle alt om Toscana, da det næppe lader sig gøre. Men den tager udgangspunkt i de fortællinger, der er særligt vigtige for den historiske udvikling. Toscana er et sindbillede på Italien, da en samlet Toscana-historie er præget af så mange partikulære udviklinger, da fokuserer denne fortælling på hovedlinjerne og forsøger at medtage andre vigtige begivenheder af betydning.

.

Bestilling og levering

Bogen bestilles ved at brugen bestillingsformularen nedenfor eller ved at ringe til mig på tlf 20 93 17 14. Efterfølgende vil bogen blive leveret enten med posten eller af mig personligt.


Den historiske Toscana guide kan blive din – bestil bogen lige her 

Pris: Kun 400 kr.

Bestilling af Toscana guiden

 

Sikkerhedsspørgsmål

Betaling og levering

Betaling foregår efter aftale, oftest efter levering. Bankoverførsel eller kontant.

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte mig på telefon 20 93 17 14, hvis du har spørgsmål til indholdet af bogen, bestilling, levering eller andet på siden her. Du kan også sende mig dine spørgsmål i en mail – bare skriv til bagereriksen@yahoo.dk.

Anders Bager Eriksen
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk


Flere rejseguides til historiske steder og seværdigheder i Europa


Foredragsholder

Jeg kan bookes til foredrag om Toscana. Mine foredrag vil typisk indeholde mange billeder af historisk karakter og være af 1-2 timers varighed. Ofte med en pause undervejs. Foredraget kan fungere som et selvstændigt historisk foredrag eller som optakt til en rejse til Prag. Forskellige vinkler kan ønskes.

Rejsekonsulent

Jeg kan fungere som rejsekonsulent for dig eller din gruppe. Til denne service får du/I et specialiseret og udførligt forslag til en rejse. Jeg fungerer som rejsekonsulent for alt fra mindre grupper af privatpersoner til større grupper som fx foreninger eller gymnasieklasser. Ring eller send en e-mail for nærmere informationer.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mine rejsebøger, foredrag eller kompetencer som rejsekonsulent, så skriv eller ring til mig.

Anders Bager Eriksen
Rejseleder, foredragsholder m.m.
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk