Følg Historiske Rejser
mail@historiskerejser.dk +45 20 93 17 14

I Luthers Fodspor.
Tag på rejse rundt i Martin Luthers samtid.

Luthers Fodspor er en beskrivelse af de steder hvor Luther han primært færdedes i hans leveår fra 1483-1546. I Wittenberg, hvor Reformationen havde sit arnested, men også til Wartburg, hvor bibelen blev oversat, til Erfurt hvor Martin Luther havde sin studie og klostertid samt til Eisleben hvor han blev født og sidenhen døde.

Reformationens årsager kan spores tilbage til middelalderens samfundsmæssige og kirkelige kriser og efterdønningerne kan med god rette spores til 30-årskrigens afslutning i 1648.

Anders Bager Eriksen har været rejseleder på ture i Luthers Fodspor utallige gange. Dertil har han en akademisk baggrund som Cand.Mag i Historie og Religion og er desuden præstesøn. BOGEN ER UDSOLGT

Det får du

En softcover bog i A5-format med en mange illustrationer og billeder i et læsevenligt format til at have  med under rejsen. Bogen leveres enten med post eller personligt af forfatteren.

Om bogens tilblivelse

Bogen er skrevet med udgangspunkt i de mange rejser, som forfatteren har foretaget sig i særdeleshed op imod Reformationsjubilæet i 2017.

Om forfatteren

Anders Bager Eriksen har gennemført og planlagt adskillige rejser til Luthers Fodspor. Derudover er han Cand.Mag i Historie og Religion samt præstesøn.


En dybdegående rejseguide til Luthers fodspor og reformationen

At rejse i Martin Luther og Reformationens Fodspor er som at være på en tidsrejse, hvor fokus er på Martin Luthers liv og på Reformationens forløb. Det meste af Martin Luthers liv blev levet i dagens Sachsen-Anhalt, Thüringen og Sachsen.

En rejse i Luthers fodspor skal på ingen måde forstås som en pilgrimsrejse, men istedet for at forstå de mange afgørende momenter, hvor én person i sjælden grad har været smeltet sammen med en verdenshistorisk begivenhed, som Reformationen var.

De byer man besøger undervejs har fået en stor ansigtsløftning op til jubilæet i 2017. Wittenberg udgør det vigtigste besøg med Slotskirken med tesedøren, Stadtkirche hvor den første reformatoriske gudstjeneste fandt sted og Lutheregen, hvor Luther brændte den kanoniske ret, samt hjemmene for Luther, Melanchthon og Johannes Bugenhagen. Derudover bliver vi også bragt til den dejlige by Erfurt, hvor Luthers studietid foregik, til den rige bjergby Eisenach, hvor Luther sad på Wartburg og oversatte bibelen til tysk samt til barndomshjemmene i de små østlige Harzbyer Eisleben og Mansfeld.

Bestilling og levering

Bogen bestilles ved at brugen bestillingsformularen nedenfor eller ved at ringe til mig på tlf 20 93 17 14. Efterfølgende vil bogen blive leveret enten med posten eller af mig personligt.


I Luthers fodspor kan blive din – bestil bogen lige her 

Pris: Kun 300 kr.

Bestil I Luthers Fodspor

 

Sikkerhedsspørgsmål

Betaling og levering

Betaling foregår efter aftale, oftest efter levering. Bankoverførsel eller kontant.

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte mig på telefon 20 93 17 14, hvis du har spørgsmål til indholdet af bogen, bestilling, levering eller andet på siden her. Du kan også sende mig dine spørgsmål i en mail – bare skriv til bagereriksen@yahoo.dk.

Anders Bager Eriksen
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk


Flere rejseguides til historiske steder og seværdigheder i Europa


Foredragsholder

Jeg kan bookes til foredrag om Luther. Mine foredrag vil typisk indeholde mange billeder af historisk karakter og være af 1-2 timers varighed. Ofte med en pause undervejs. Foredraget kan fungere som et selvstændigt historisk foredrag eller som optakt til en rejse til Prag. Forskellige vinkler kan ønskes.

Rejsekonsulent

Jeg kan fungere som rejsekonsulent for dig eller din gruppe. Til denne service får du/I et specialiseret og udførligt forslag til en rejse. Jeg fungerer som rejsekonsulent for alt fra mindre grupper af privatpersoner til større grupper som fx foreninger eller gymnasieklasser. Ring eller send en e-mail for nærmere informationer.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mine rejsebøger, foredrag eller kompetencer som rejsekonsulent, så skriv eller ring til mig.

Anders Bager Eriksen
Rejseleder, foredragsholder m.m.
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk