Følg Historiske Rejser
mail@historiskerejser.dk +45 20 93 17 14

Prag – Den Gyldne Stad.
En historisk rejsebog om Prags seværdigheder.

Prags ynde og kulturhistoriske værdi er allestedsnærværende i den betagende by ved Moldau, her mindes du konstant om middelalderens magvælde, den kirkelige indflydelse, forfatternes mysterier og modstanden mod de moderne totalitære regimer i form af nazisme og kommunisme.

Prag er en stor blanding af det gamle kultureuropas kerne, østeuropas mystik, centraleuropas domæne og nutidens omvæltning. Denne guide fører dig spadestikket dybere i forståelsen af den gyldne stad.

Bogen er opbygget med et indledende afsnit, der går i dybden med Prags historie fra middelalderens grundlæggelse og frem til EU medlemskabet idag. Derefter kommer en stribe af beskrivelser af seværdigheder i byen, der gennemgås alfabetisk. Derudover følger forslag til ture i og udenfor Prag med historiske vinklinger.

UDSOLGT – KAN ERHVERVES SOM PDF

Det får du

En softcover bog i A5-format med en mange illustrationer og billeder i et læsevenligt format til at have  med under rejsen. Bogen leveres enten med post eller personligt af forfatteren.

Om bogens  tilblivelse

Bogen er blevet skrevet før, under og i forlængelse af utallige rejser til Prag siden 2002.

Om forfatteren

Anders har en uddannelse som cand.mag i historie og religiom. Han har rejst i Prag mere end 20 gange siden 2002 og bl.a. selv erfaret to store oversvømmelser i Prag.


En dybdegående rejseguide til det historiske Prags seværdigheder

At besøge Prag er umiddelbart mest en rejse for øjet, overalt fascineres du af de historiske bygninger i de tre fremherskende stilarter gotik, barok og jugendstil. Denne øjefryd er allestedsnærværende og fungerer iøvrigt pirkende på de historiske fortællinger der knytter sig til skønheden.

Det er fortællinger der strækker sig fra den tidlige middelalders verdensbillede, der afsløres i gotikken og det krinkelkrogede gadenet i byen. De religiøse kampe, der i mere end 300 år var dominerende for byens historiske udvikling og endelig den nationale frihedskamp, der efter tilbageslag i form af nazisme og kommunisme kunne fejre sig selv i 1989. Denne fortælling tydeliggøres i denne bog.

Bestilling og levering

Bogen bestilles ved at brugen bestillingsformularen nedenfor eller ved at ringe til mig på tlf 20 93 17 14. Efterfølgende vil bogen blive leveret enten med posten eller af mig personligt.


Den historiske Prag guide kan blive din – bestil bogen lige her 

Pris: Kun 250 kr.

Bestilling af Prag guiden

 

Sikkerhedsspørgsmål

Betaling og levering

Betaling foregår efter aftale, oftest efter levering. Bankoverførsel eller kontant.

Har du spørgsmål?

Du kan kontakte mig på telefon 20 93 17 14, hvis du har spørgsmål til indholdet af bogen, bestilling, levering eller andet på siden her. Du kan også sende mig dine spørgsmål i en mail – bare skriv til bagereriksen@yahoo.dk.

Anders Bager Eriksen
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk


Flere rejseguides til historiske steder og seværdigheder i Europa


Foredragsholder

Jeg kan bookes til foredrag om Prag. Mine foredrag vil typisk indeholde mange billeder af historisk karakter og være af 1-2 timers varighed. Ofte med en pause undervejs. Foredraget kan fungere som et selvstændigt historisk foredrag eller som optakt til en rejse til Prag. Forskellige vinkler kan ønskes.

Rejsekonsulent

Jeg kan fungere som rejsekonsulent for dig eller din gruppe. Til denne service får du/I et specialiseret og udførligt forslag til en rejse. Jeg fungerer som rejsekonsulent for alt fra mindre grupper af privatpersoner til større grupper som fx foreninger eller gymnasieklasser. Ring eller send en e-mail for nærmere informationer.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mine rejsebøger, foredrag eller kompetencer som rejsekonsulent, så skriv eller ring til mig.

Anders Bager Eriksen
Rejseleder, foredragsholder m.m.
Cand. mag. i historie og religion

Tlf.: 20 93 17 14
Mail: bagereriksen@yahoo.dk