John Frostbrug
Er opkaldt efter Generalmajor John Dutton Frost (1912-93), der ledede de faldskærmstropper, som forgæves forsvarede broen under slaget ved Arnhem i september 1944. Broen blev verdensberømt i filmen A Bridge Too Far fra 1977.
Der har været en bro siden 1603, men grundet en stærkt forøget trafik over Nederrijn blev der i årene 1932-35 opført en stålbro over Rhinen. Denne blev imidlertid sprængt af hollandske ingeniører i forbindelse med den tyske invasion i 1940. Tyskerne havde brug for en bro, så de brugte en pontonbro, indtil de havde udbedret skaderne, hvilket var tilfældet i august 1944.
Broen var tiltænkt at skulle have udgjort det nordligste punkt på den allierede Operation Market Garden. Imidlertid mødte de britiske faldskærmssoldater fra 1st Airborne Division intens tysk modstand ved broen, således at de 740 faldskærmstropper havde svært ved at bemægtige sig den sydlige del. Natten til den 17. september 1944 forsøgte briterne at erobre den sydlige del ved at bruge flammekastere, men dette antændte midlertidig et ammunitionsdepot, og foretagendet måtte opgives grundet brandfare. De overlegne tyske panserdivisioner overmandede Frost´tropper . Imidlertid lykkedes det at holde stand i fire dage, før man opgav foretagendet, dobbelt så længe som en hel enhed kunne forvente at løse selvsamme opgave.
Selve broen overlevede kampene, men 7. oktober 1944 bombede de allierede broe, for at tyskerne ikke skulle have gavn af den. Efter krigen blev der opført en lav Baileybro, men skibene kunne ikke passere under denne, hvilket udgjorde et problem for skibstrafikken på Rhinen.
I 1948 rekonstruerede man den oprindelige bro, som er den, man ser i dag. 17. december 1977 blev broen omdøbt til John Frostbrug, hvilket filmen A Bridge Too Far var med til at bane vejen for. 8. maj 1995 afholdtes World Liberty Concert på broen for at erindre om 50 året for befrielsen af Holland med 45.000 fra en stribe forskellige lande. Optrædende var Art Garfunkel, Joe Cocker, Cyndi Lauper, Wet Wet Wet, Candy Dulfer og Rene Froger.
De to andre broer i byen er opkaldt efter den sydafrikanske Nelson Mandela og den russiske dissident Andrej Sakharov, en fjerde bro ved Oosterbeek er planlagt, og den vil angiveligt blive opkaldt efter Stanislaw Sosabowski, der ledte de polske faldskærmstropper ved Oosterbeek.